Lisa (ladyboy)

Boek nu

Ladyboy massage Den Haag

Krijg je graag een ontspannende massage in Den Haag? Bij Katy Thai kun je terecht voor een ladyboy massage in Den Haag. Wij zijn een van de weinige massagesalons in Nederland waar je terecht kunt voor een erotische shemale massage. Op de plek van onze massagesalon is al jarenlang een club te vinden. In 2017 heeft Katy de club overgenomen en in 2019 is ons pand volledig verbouwd. In ons sfeervolle nieuwe pand kom je heerlijk tot rust. Niet alleen kun je bij ons genieten van een shemale massage in Den Haag, maar je kunt ook gewoon langskomen om aan de bar te hangen. Eén ding is zeker: in onze club zul je je geen moment vervelen.

Lijkt het je fantastisch om een ladyboy massage te ervaren? Boek dan vandaag nog een afspraak! Meer weten over onze salon of over de massages die we je kunnen aanbieden? Lees dan verder!

Hoe werkt een ladyboy massage?

Een ladyboy massage is te vergelijken met onze andere erotische massages, maar in dit geval word je door een ladyboy gemasseerd. Onze ladyboys kunnen verschillende soorten massages uitvoeren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Nuru massage door een shemale? Maar ook voor een Soft SM massage of voor een tantramassage kun je bij ons aankloppen. Als je wilt ontspannen, ben je bij Katy Thai Massage in Den Haag dus altijd aan het juiste adres. Wil je een massage boeken? Dat kan zowel telefonisch als online via de website.

Voor welke massage kies jij?

Krijg je graag een ontspannende Katy massage? Wij kunnen je altijd wel een massage aanbieden waarmee jij volledig tot rust komt. Ben je benieuwd naar de verschillende soorten massages? Hieronder lees je meer over de massages die we je kunnen aanbieden. Uiteraard staat wederzijds respect bij al onze massages centraal. Je kunt altijd aangeven wat je wel of niet prettig vindt.

Body to body massage

Je kunt onder meer bij ons terecht voor een body to body massage door een shemale in Den Haag. Bij dit type massage worden niet alleen de handen gebruikt om te masseren, maar ook het lichaam. Deze massage bestaat uit liefdevolle aanrakingen en voelt erg intens aan. Door middel van de massagetechnieken worden seksuele gevoelens opgewekt en versterkt. Aan het eind van de massage word je tot een hoogtepunt gebracht.

Nuru massage

De Nuru massage is nog een vorm van body to body. Alleen bij deze massage wordt ook een gladde gel gebruikt om mee te masseren. De ladyboy in Den Haag smeert je in met een gladde gel. De massage bestaat uit glij- en masseerbewegingen die je helpen om volledig tot rust te komen. Jij bent bij dit type massage steeds het middelpunt. Ook deze massage eindigt met een diep hoogtepunt. Na de massage ben je weer helemaal als nieuw.

Tantramassage

Wil je graag eens een tantramassage ervaren? Bij ons kun je terecht voor een tantramassage door een ladyboy in Den Haag. Bij tantra komen mannelijke en vrouwelijke energieën samen. Dit type massage kan een hoop voordelen met zich meebrengen. Behalve dat de massage zelf erg aangenaam is, kan het je bijvoorbeeld ook helpen om je meer op bepaalde zaken te focussen. Zo kan een tantramassage nog veel meer voordelen met zich meebrengen.

Soft SM shemale massage

Ook voor een Soft SM massage door een ladyboy in Den Haag ben je bij Katy Thai aan het juiste adres. Kies je voor deze massage, dan worden je stoutste dromen waargemaakt. Bij Soft SM houden we uiteraard wel rekening met je grenzen en persoonlijke wensen. We nemen je grenzen vooraf al met je door en spreken ook een stopwoord af. Op die manier blijft de ervaring leuk en spannend. Eventueel is de Soft SM massage uit te breiden met extra handelingen, zoals bondage. Op die manier ben je zeker van een ervaring om nooit meer te vergeten.

Wij hechten veel waarde aan privacy en veiligheid

Bij Katy Thai Massage hechten we veel waarde aan de privacy van zowel onze gasten als dames. Je kunt bij ons discreet een ladyboy in Den Haag boeken. Omdat we privacy erg belangrijk vinden, zijn onze dames op de website ook onherkenbaar in beeld gebracht. Daarnaast zijn niet alle dames op de website terug te vinden.

Ook veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze dames kunnen zelf bepalen of ze al dan niet aan een voorstelronde deelnemen. Daarnaast kunnen zij ervoor kiezen om een klant te weigeren. Onze dames doen dus niets tegen hun wil in. Zo houden we onze club veilig en gezellig voor iedereen. Bij Katy Thai Massage beschikken we over een vergunning van de gemeente en werken we volledig legaal.

Kies jij voor een ladyboy massage in Den Haag?

Wij bieden een ladyboy massage in Den Haag aan voor de liefhebber en voor mensen die dit graag eens willen ervaren. Maar naast ladyboys vind je in onze club ook veel knappe dames. Iedereen die graag van een erotische massage geniet, kan daarvoor bij ons terecht. Je bent bij ons verzekerd van een geweldige ervaring, ongeacht je persoonlijke voorkeuren.

Naast dat je bij ons terecht kunt voor erotische massages, verhuren we ook kamers aan stellen die graag samen een spannende tijd beleven. Onze luxe kamers zorgen ervoor dat jij en je partner volledig van elkaar kunnen genieten.

Een shemale massage in Den Haag boeken

Wordt het tijd om echt eens goed tot rust te komen en krijg je graag een shemale massage in Den Haag? Dan ben je van harte welkom in onze club aan de Prins Hendrikstraat 167! In onze club heerst altijd een aangename sfeer en kun je terecht voor verschillende soorten massages. Onze club is iedere dag van de week geopend vanaf 12:00 tot 23:00 uur.

Je kunt bij ons discreet een massage boeken. Neem daarvoor telefonisch contact met ons op of maak gebruik van het boekingssysteem op onze website. Heb je vragen over onze club of over onze dienstverlening? Neem ook in dat geval gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over ons aanbod.