Nuru Massage

Nuru massage Den Haag

Wil je een heerlijke erotische massage ervaren? Kom dan langs bij Katy Thai Massage voor een professionele Nuru massage in Den Haag. In onze moderne club heerst een warme sfeer. Wij hebben verschillende dames in dienst die je graag helpen om te ontspannen. Katy Thai Massage heeft een vergunning van de gemeente. Wij gaan volledig legaal te werk en je kunt dus met een gerust hart bij ons terecht voor een Nuru massage in Nederland. Je vindt onze club aan de Prins Hendrikstraat 167 in Den Haag.

Boek nu een Nuru Massage

Hoe werkt een Nuru massage?

Nuru is afkomstig van het Japanse woord voor “glad”. Bij een Nuru massage word je namelijk ingesmeerd met een gladde gel op waterbasis. De gel is smaak- en geurloos en plakt niet. Nadat je bent ingesmeerd met de Nuru gel, gebruiken onze dames verschillende massagetechnieken om je te helpen ontspannen. Aan het einde van de Thai Nuru massage helpt de dame in kwestie je naar een hoogtepunt. Zo kun je de salon met een heerlijk ontspannen gevoel weer verlaten!

Een Nuru massage is ideaal om even goed te ontspannen en is ook een erg sensuele massage. Deze massage is een aanrader als je een stressvolle periode achter de rug hebt, maar ook gewoon om eens in de zoveel tijd te ontspannen! Veel van onze gasten komen regelmatig terug. Er zijn immers weinig manieren om zo goed tot rust te komen als door middel van een Nuru massage bij Katy Thai!

Wat maakt een Nuru massage zo fijn?

Een Nuru massage is een soort body-to-body massage. Bij dit type massage wordt dus het hele lichaam gebruikt om te masseren. Dit zorgt voor een erg intens gevoel. Dankzij de gel die gebruikt wordt, zijn veel massagetechnieken mogelijk. De gel zorgt ervoor dat de handen en het lichaam van de masseur goed over jouw lichaam glijden. Onze professionele dames kennen verschillende technieken om jou een heerlijk ontspannen gevoel te geven. De massage is naast ontspannend ook zeer opwindend.

Een Nuru massage is erg aangenaam omdat de massagetechnieken je volledig doen ontspannen. Tegelijkertijd komt er ook veel seksuele energie vrij. Dit is dan ook een uitstekende manier om te genieten!

Sinds 2017 dé plek voor een Nuru massage NL

Al sinds 2017 kun je bij Katy Thai terecht voor een Thai Nuru massage. Aan de Prins Hendrikstraat is al jarenlang een club voor erotische massages te vinden. In 2017 is de club overgenomen door Katy, en sindsdien draagt de club de naam Katy Thai Massage. In 2019 is ons pand volledig gerenoveerd tot een extra sfeervolle en moderne locatie.

Niet alleen kun je bij ons een heerlijke Thai Nuru Massage boeken, maar in de club kun je ook van een heerlijke sfeer genieten. Een erotische massage is overigens geen must. Je kunt hier ook gewoon terecht om drankjes te doen aan de luxe bar. Of je kunt met onze dames van een jacuzzi genieten.

Naast dat je bij ons een Nuru massage in Nederland kunt ondergaan, kun je overigens ook kamers bij ons boeken. Hier kun je samen met je partner van de ambiance en vooral ook van elkaar genieten. Zo biedt onze club je dus tal van verschillende mogelijkheden.

Verschillende professionele dames voor Thai Nuru

Wil je een massage Nuru boeken? Dan zijn er verschillende knappe dames die je kunnen masseren. Onze dames hebben een professionele werkwijze en zorgen ervoor dat je optimaal geniet tijdens je massage. Omdat er diverse dames in onze club werken, zit er altijd een type tussen waar jij vrolijk van wordt. Ben je een liefhebber van ladyboys? Dan kun je er ook voor kiezen om je door een ladyboy te laten masseren. In de club is dus daadwerkelijk voor iedereen wat wils.

Als professionele aanbieder van de Nuru massage in Nederland, hechten wij veel waarde aan wederzijds respect. We vinden de veiligheid van zowel onze gasten als dames erg belangrijk. Onze dames zijn er dus vrij in om gasten te weigeren of om niet deel te nemen aan een voorstelronde. Op die manier houden we onze club leuk en gezellig en ben je er als gast zeker van dat je vol overgave gemasseerd wordt.

Ben je benieuwd naar onze dames? Op onze website vind je een aantal van onze dames terug. De foto’s geven je een goede indruk, maar onze dames zijn wel onherkenbaar in beeld gebracht. Wij hechten namelijk veel waarde aan de privacy van onze dames en gasten. Om die reden zijn ook niet al onze dames zichtbaar op de website.

Bekijk ook eens onze overige massages

Katy Thai is dé plek voor een Nuru massage in Den Haag. Daarnaast kun je echter ook voor andere erotische massages bij ons terecht. Zo zijn onze dames bijvoorbeeld ook bekend met tantramassage, waarbij mannelijke en vrouwelijke energie samenkomt. Ben je vooral op zoek naar een spannende massage? Dan kun je een Soft SM-massage overwegen! Bij dit type massage worden je stoutste dromen waargemaakt. We raden je aan om onze dienstenpagina’s te bekijken. Wellicht kunnen we je deze week blij maken met een Nuru massage, maar ben je een andere keer meer aan een tantramassage toe! Ongeacht welk type massage je kiest, ben je bij ons verzekerd van een uiterst professionele en sensuele massage.

Een Nuru massage boeken bij Katy Thai Massage

Wil jij even helemaal ontspannen door middel van een sensuele Nuru massage? Boek dan een massage bij Katy Thai Massage! Hier word je door de leukste dames gemasseerd in een erg sfeervolle omgeving. Onze club is vanaf maandag tot en met zondag geopend. Je kunt hier vanaf 12:00 uur tot 23:00 uur terecht.

Wil je een massage boeken bij Katy Thai massage? Dat kan eenvoudig en discreet. Je kunt online boeken, maar het is ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. Uiteraard gaan we zorgvuldig met je privacy om. Heb je vragen over de Nuru massage of over onze club? Ook dan kun je ons altijd bellen. We vertellen je graag meer over onze dienstverlening of over de sfeer in onze club.