Diensten van Katy Thai Massage

Welke diensten biedt Katy Thai Massage aan? Wij hebben een divers aanbod van massages: erotische, Tantra, Nuru of SM. De dames bieden ook extra’s aan, die u vooraf of tijdens de massage kunt bespreken

WELKE MASSAGES ZIJN ER?

Tantra Massage

* geeft seksuele energie *
Deze manier van erotiek brengt mannelijke en vrouwelijke energie samen. Tantra zal ervoor zorgen dat je nóg meer gaat genieten van erotiek en dat je je seksuele energie kunt gebruiken om creatiever om te gaan met bepaalde zaken in je leven. Het helpt je onder andere ook om je beter te focussen op de dingen die aandacht verdienen.

Erotische massage

*Totale ontspanning en ontlading*
Een erotische massage met body to body bestaat uit liefdevolle aanrakingen vol aandacht en overgave. De gever en de ontvanger gaan helemaal in elkaar op en zijn volledig aan elkaar toegewijd. Niet nadenken over gisteren of morgen… even nergens anders mee bezig zijn. De volle aandacht is gericht op zowel het ontvangen als het geven van de massage. Routine en vaste patronen zijn uit den boze want alles gebeurt in het moment. Dat betekent voluit bewust genieten waarbij je liefdevol naar de toppen van genot wordt geleid. Voor deze massage worden technieken gebruikt waardoor seksuele gevoelens worden opgewekt en versterkt.

Nuru Massage

*Sensuele gel*
‘Nuru’ komt uit het Japans en betekent ‘glad’. De Nuru massage wordt gedaan met een gladde gel die heel goed geschikt is voor een body massage met sensuele glij- en masseerbewegingen. Je gehele lichaam zal ontspannen en dit type massage zal je uiteindelijk stimuleren naar een sensueel hoogtepunt door een van onze dames. Zij laten je helemaal op je gemak voelen en zorgen ervoor dat het echt een ‘jou moment’ wordt! Je zult het heerlijk middelpunt zijn waarin ontladen opladen wordt. Ervaar het hart-orgasme en het body-orgasme…

Soft SM Massage

*Spannend, maar met respect*
Deze massage kenmerkt zich door een wederzijds respect: hoever jij wilt gaan, dat is precies hoever onze dames zullen gaan. Bij de sm-massage maak je van tevoren je grenzen en je ‘stopwoord’ kenbaar. Alles gaat om genieten en dat lukt alleen wanneer grenzen niet worden overschreden. Onze dames zijn professioneel en zullen jou ook echt doen genieten van deze spannende massage! Eenmaal ‘overgeleverd’ zul je iets beleven waarvan je in je stoutste dromen niet had verwacht dat het zo fijn kon zijn. De sm-massage kun je uitbreiden met handelingen waar jij zin in hebt zoals bondage, strelen, knijpen etc.