Diensten van Katy Thai Massage

WELKE MASSAGES ZIJN ER?

Tantra Massage

* geeft seksuele energie *
Deze manier van erotiek brengt mannelijke en vrouwelijke energie samen. Tantra zal ervoor zorgen dat je nóg meer gaat genieten van erotiek en dat je je seksuele energie kunt gebruiken om creatiever om te gaan met bepaalde zaken in je leven. Het helpt je onder andere ook om je beter te focussen op de dingen die aandacht verdienen.

Erotische massage

*Totale ontspanning en ontlading*
Een erotische massage met body to body bestaat uit liefdevolle aanrakingen vol aandacht en overgave. De gever en de ontvanger gaan helemaal in elkaar op en zijn volledig aan elkaar toegewijd. Niet nadenken over gisteren of morgen… even nergens anders mee bezig zijn. De volle aandacht is gericht op zowel het ontvangen als het geven van de massage. Routine en vaste patronen zijn uit den boze want alles gebeurt in het moment. Dat betekent voluit bewust genieten waarbij je liefdevol naar de toppen van genot wordt geleid. Voor deze massage worden technieken gebruikt waardoor seksuele gevoelens worden opgewekt en versterkt.

Soft SM Massage

*Spannend, maar met respect*
Deze massage kenmerkt zich door een wederzijds respect: hoever jij wilt gaan, dat is precies hoever onze dames zullen gaan. Bij de sm-massage maak je van tevoren je grenzen en je ‘stopwoord’ kenbaar. Alles gaat om genieten en dat lukt alleen wanneer grenzen niet worden overschreden. Onze dames zijn professioneel en zullen jou ook echt doen genieten van deze spannende massage! Eenmaal ‘overgeleverd’ zul je iets beleven waarvan je in je stoutste dromen niet had verwacht dat het zo fijn kon zijn. De sm-massage kun je uitbreiden met handelingen waar jij zin in hebt zoals bondage, strelen, knijpen etc.

Kamerverhuur

Ervaar jij graag een avondje uit met je partner of minnaar vol spanning en romantiek? Onze exclusieve kamer met sensuele verlichting en spiegels creëert een intieme sfeer die je nergens anders zult vinden. Bij binnenkomst staat er een drankje naar keuze voor je klaar en de kamer is uitgerust met een luxe jacuzzi waarin je samen kunt ontspannen en van elkaars gezelschap kunt genieten. Het tarief voor het huren van de kamer begint bij €75 voor minimaal 2 uur, en ieder extra uur kost €35. Onze kamer is ideaal voor stellen die op zoek zijn naar een avondje uit waarin ze zich volledig kunnen laten gaan. Beleef nu een onvergetelijke ervaring en boek jouw avondje uit in onze exclusieve kamer met sensuele verlichting en spiegels.

Prijzen voor onze kamerverhuur

Minimaal 2 uur – € 75,-
Ieder extra uur – € 35,-